Strålende helg i vente

PERFEKTE FORHOLD: I helgen som var, viste Fjorda seg fra sin beste side. De som trenger litt fred og ro denne helga, kan se fram til sol og minimalt med vind, ifølge værmeldingene.

PERFEKTE FORHOLD: I helgen som var, viste Fjorda seg fra sin beste side. De som trenger litt fred og ro denne helga, kan se fram til sol og minimalt med vind, ifølge værmeldingene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter en 17. mai som startet kjølig, melder både Yr og Storm om godt med sol og lite vind til helga, og på Fjorda ligger alt til rette for en nydelig padlehelg.

DEL

Har du behov for litt fred og ro etter korps, marsjering, hei sann-takk-for-sist-jo-takk-bare-bra og frykt for bunadspoliti etter nasjonaldagen, viser værmeldinga at det er store muligheter for å slappe av i varmen til helga.

Både Storm og Yr melder om temperaturer opp mot 20 grader, med lite vind til helga på Hadeland. Over helga vil temperaturene ifølge værtjenestene også stige til over 20 grader.

Starte padlesesongen

Isen har forsvunnet fra padleparadiset Fjorda i Gran kommune, og i helga som var kunne det kun observeres bitte små snøsamlinger innerst i de mest bortgjemte skyggelagte viker.

Ifølge Yr vil det være perfekte forhold til utflukt på vannet, med vindstyrker som ifølge værtjenesten ikke vil overstige fire meter i sekundet på søndag ettermiddag.

Med godværet kommer imidlertid også skogbrannfaren, og beredskapsleder Per Ansgar Østby i Lunner–Gran Brann og Redning oppfordrer alle som skal ut i naturen til å vise aktsomhet ved bruk av bål og grill.

Les også: Brannvesenet: Vårsola gir økt skogbrannfare 

Artikkeltags