Gå til sidens hovedinnhold

17 ansatte fullførte CC-løpet – sjefen ga 42.500 kroner til Sammen mot kreft

Daglig leder ved Sport 1 Amundsen, Erik Solhaug, utfordrer de andre butikkene til å gjøre noe tilsvarende.

I alt 20 deltakere – 17 av dem ansatte ved Sport1 Amundsen ved CC – gikk og småløp CC-løpet andre pinsedag. Det var ikke bare for å få seg en trimtur, men også for å bidra til innsamlingen til Vidar Kvernvold og Per Briskelund; Sammen mot kreft.

Erik Solhaug, daglig leder ved sportsbutikken på CC, lovet nemlig å donere 2500 kroner for hver ansatt som fullførte CC-løpet. Det ble i alt 50.000 kroner.

Nå utfordrer han alle de andre butikkene på CC til å gjøre noe tilsvarende.

Briskelund er selv ansatt ved Sport1 Amundsen, og satte selvsagt stor pris på tiltaket. I år er CC-løpet virtuelt, det vil si at du kan gjennomføre de tre kilometerne når du måtte ønske det.

– Alle har godt av litt frisk luft i hodet. Dette er ei lett, nesten paddeflat løype, som alle kan gjennomføre. Du kan gå, løpe, sykle eller bruke rullestol, sier Per Briskelund.

– Vi hadde det i tillegg veldig moro på turen, legger han til.

Utallige løp

Briskelund er en svært rutinert idrettsutøver og har utallige løp og konkurranser bak seg.

Les også

Vidar (50) og Per (62) har startet på sitt viktigste løp: – Vi kommer nok aldri til å gi oss

CC-løpet er gratis å delta i, men du kan gi et valgfritt beløp til Sammen mot kreft ved å registrere deg på eqtiming.no. Alle deltakere er med i trekningen om 10.000 korner, som kan gis til et veldedig formål.

Det virtuelle CC-løpet foregår fram til 6. juni. Dagen etter blir vinneren trukket ut.

644.000 kroner

Løpet har start og mål ved CC Gjøvik. Løypa er godt merket med gule piler og striper. Det er også mulighet til å legge inn tida, via Strava.

Per Briskelund og Vidar Kvernvold har startet innsamlingsaksjonen Sammen mot kreft. Der er målet å få inn to millioner kroner til kreftforskning ved Sykehuset Innlandet, øremerket til to stillinger som studiesykepleiere ved kreftavdelingen.

Aksjonen har så langt innbrakt 644.000 kroner.

Les også

Vidar (51) fikk dødsdommen i november – fire måneder seinere er det ingen tegn til kreft

Kommentarer til denne saken