Gå til sidens hovedinnhold

150 håpefulle hockeyspillere entrer Fjellhallen

Artikkelen er over 1 år gammel

I helga fylles Fjellhallen med rundt 150 10-åringer som spiller cup på stor bane. For andre året på rad gjennomfører Gjøvik Hockey gutter født 2009 NCAB Mammut cup.

Cupen strekker seg over lørdag og søndag og tilbyr publikum muligheten til å komme inn å se flott hockey, oppleve livet rundt en hockeycup og ikke minst få kjøpt seg mye godt i kiosken.

Dette viste seg etter fjoråret å bli en meget populær cup. Allerede fire timer etter innbydelsene var sendt ut til diverse lag, hadde fem lag sikret seg plasser.

– Det å holde en cup med så godt rykte at vi ender opp med flere lag på venteliste, er for oss meget god tilbakemelding på at vi gjør dette rett, sier lagleder Hanne Næstad-Gjørvad.

Dette er første runde disse spiller stor bane, og nå er det «voksne/virkelige» regler som må følges.

– Dette blir nok en helg med mye bra spill, men også utrolig mye god læring for alle gutta. Men det vil absolutt være som en stor voksenkamp for publikum, sier Næstad-Gjørvad med et smil.

Les også

Kaptein Simen styrte hockeygutta til ny seier: – På tide å få hull på byllen

Fra hele landet

Noe av det som er moro med denne cupen er at gutta får spille og møte lag de ikke møter så mange av i serien. Lagene som kommer er: Holmen, Jar, Jutul, Kongsvinger, Moss, Ski og Frisk Asker.

Dette gjør at vi er så heldige at folk kommer og bruker helgen sin på Gjøvik. På denne måten får vi vist den flotte hallen vår og overnattingssteder med bespisninger.

Det blir lange dager på både store og små denne helgen. Flere av oss har allerede en god del timer nedlagt inn mot cupen, for det er mye god planlegging og rigging som skal på plass for å få en god gjennomføring av en cup, sier Næstad-Gjørvad.

Høy dugnadsmoral

I morgen møter alle store og små, klare fra klokka 08.00. Kampene lørdag strekker seg helt fra 09.00 til 20.15 og søndag 09.00- 16.15.

– Vi er utrolig heldige i denne gruppa. Her står dugnadsmoralen høyt og alle hjelper. Til og med noen besteforeldre er involvert i helgen, sier Næstad-Gjørvad.

Nå håper vi bare dere alle tar turen i Fjellhallen for å oppleve bra hockey og en god stemning.

Mens Gjøvik Hockeys yngste spillere er i aksjon på hjemmebane, spiller klubbens 1. divisjonslag dobbeltkamp borte mot Haugesund. Begge kampene kan sees direkte på OA-TV. Kampstart er klokka 17.00 lørdag og 14.00 søndag.

Kommentarer til denne saken