Nå blir det fotball for skikometen

Etter en fantastisk sesong i skisporet er Ingvild Flugstad Østberg klar for en ny sesong på fotballbanen.
Publisert 18.04.2009 kl. 03:00 Oppdatert 18.04.2009 kl. 19:25

Tips en venn på e-post:


BALLERINA: Ingvild Flugstad Østberg har byttet ut skisko med fotballsko og er klar for nok en sesong i Gjøvik FKs røde og svarte drakt.
Gjøvik fk 2009: Bak fra venstre lagleder 1. divisjon Knut Magne Trystad, ass. trener Morten Pettersen, Stine Lerud, Kristine K. Torgersen, Sina Sagbaken, Lene Roterud, hovedtrener Vegar Enger og keepertrener Lars Andre Dyste. Midten fra venstre: Lagleder 3. divisjon. Svein Gunnar Myrvang, Jeanette Ufs, Carina Myrvang, Mirela Krasniqi, Elin Sveen Haugen, Lisa Elnæs, Hilde Fossing, Inger Johanne Nyhus og Tonje Aadal. Foran fra venstre: Ingvild Flugstad Østberg, May Linn Kverne, Jeanette Kristiansen, Tine Andreassen, Linn Cecilie Nordhagen, Liv Drogseth, Oda Johansen og Lisbeth Nordengen.

Vinteren har vært over all forventning. Høydepunktene har stått i kø og skisesong har vært lang. Nå har det meste av snøen smeltet og gresset er grønt i hvert fall hos de klubbene som har kunstgress.

Gledet seg

Det går slag i slag. Sjelden tid til hvile. Akkurat som Ingvild Flugstad Østberg vil ha det. Tirsdag var hun på sin første fotballtrening sammen med lagvenninnene i Gjøvik FK. Seriestarten nærmer seg.

Dette var rett og slett jævlig artig. Etter å ha trent fotball igjen er det enda lettere å kjenne hvor mye jeg har savnet det.

Ingvild slår opp et eneste stort smil når vi spør hvordan det var å leke med ball igjen.

Nå bare gleder jeg meg til seriestarten.

Tøft

Ingvild Flugstad Østberg synes det var både rart og artig å være tilbake på fotballbanen.

Det skal bli veldig spennende å se hvordan kroppen reagerer når tempoet øker. Jeg er i skiform. Ikke i fotballform. Jeg er ingen stor teknikker på banen. Det er farten som er min styrke. Det hjelper ikke bare å være i god form. Det blir to helt forskjellige kondisjoner. Og det merker jeg, oppsummerte Ingvild Flugstad Østberg etter å ha gjennomført sesongens første fotballøkt.

Viktig

Trener Vegard Enger har ingen problemer med å komme med en karakteristikk av Ingvild.

Hun liker å konkurrere. Ingvild er ekstremt viktig for oss. Hun har fart og aggressivitet ute på gresset. Utenfor er hun en skikkelig vinnertype. Ingvild Flugstad Østberg har mange kvaliteter.

Når det gjelder seriepremièren mot Manglerud/Star sier han følgende: De 11 riktige starter kampen i dag.

Hvem det blir gjenstår å se...

Les mer om:  sport 

På forsiden nå