Flytter hemmat neste år

Annelise overtar familiegård på Reinsvoll neste år

Annelise Ødegaard fra Lillestrøm har bestemt seg for å overta familiegården på Reinsvoll. Neste år flytter hun hemmat med mann og barn.
Publisert 20.06.2011 kl. 06:00 Oppdatert 20.06.2011 kl. 06:00

Tips en venn på e-post:


FLYTTER NESTE ÅR: Innflyttertreffet på Kapp var et utrolig flott tiltak, syntes Annelise og Børre Ødegaard, som har bestemt seg for å flytte fra Lillestrøm til Reinsvoll neste år. FOTO: TRUDE G. DALE
BONDEPØBB I OSLO: Hege ­Tokerud, Christian Seierstad og ­Frøydis Barstad er utflyttede totninger som driver bondepøbb på Grünerløkka. For to uker siden flyttet Tokerud tilbake til hjemlige trakter.
KJEMPEFORNØYD: Gunn Mari Rusten, profileringskoordinator i Gjøvikregionen, var hovedansvarlig for innflyttertreffet.

Lørdag deltok hun og ektemannen Børre Ødegaard på innflyttertreffet som Gjøvikregionen arrangerte på Kapp melkefabrikk. Paret var kjempebegeistret for arrangementet som ble avsluttet med Urbane totninger-showet.

Til sammen 33 potensielle tilflyttere takket ja til innbydelsen. I tillegg deltok over 40 representanter fra næringslivet og det offentlige. De kunne redegjøre for hva slags jobber og utdannelse det er mulig å få her i distriktet.

Tilhørighet

- Jeg har støtt følt veldig tilhørighet til Toten, sier Annelise Ødegaard og forteller om en flott oppvekst på Reinsvoll. Men hun hadde behov for å komme ut i verden, og studerte mange år i Oslo, i Frankrike og på Bali. Det var forresten på Bali at hun traff sin kjære, som kommer fra Strømmen.

Behov for å lande

Nå føler begge at de har reist fra seg og gleder seg til å slå seg ned på Toten sammen med sønnen. De synes at de får både i pose og sekk ved å flytte dit. De blir boende på landet, men har kort vei til både Oslo, der de har mange venner og familie.

- Nå har vi behov for å lande, for å sitere Paul Håvard Østli, sa det sympatiske paret.

Les vår E-avis

Les mer om:  Gjøvik og Toten 

På forsiden nå