Flytter hemmat neste år

Av

Annelise Ødegaard fra Lillestrøm har bestemt seg for å overta familiegården på Reinsvoll. Neste år flytter hun hemmat med mann og barn.

DEL

Lørdag deltok hun og ektemannen Børre Ødegaard på innflyttertreffet som Gjøvikregionen arrangerte på Kapp melkefabrikk. Paret var kjempebegeistret for arrangementet som ble avsluttet med Urbane totninger-showet.

Til sammen 33 potensielle tilflyttere takket ja til innbydelsen. I tillegg deltok over 40 representanter fra næringslivet og det offentlige. De kunne redegjøre for hva slags jobber og utdannelse det er mulig å få her i distriktet.

Tilhørighet

- Jeg har støtt følt veldig tilhørighet til Toten, sier Annelise Ødegaard og forteller om en flott oppvekst på Reinsvoll. Men hun hadde behov for å komme ut i verden, og studerte mange år i Oslo, i Frankrike og på Bali. Det var forresten på Bali at hun traff sin kjære, som kommer fra Strømmen.

Behov for å lande

Nå føler begge at de har reist fra seg og gleder seg til å slå seg ned på Toten sammen med sønnen. De synes at de får både i pose og sekk ved å flytte dit. De blir boende på landet, men har kort vei til både Oslo, der de har mange venner og familie.

- Nå har vi behov for å lande, for å sitere Paul Håvard Østli, sa det sympatiske paret.

Les vår E-avis

SUPERKAMPANJE! Få OA digitalt i 10 uker for 10 kroner

Artikkeltags